Tätä meillä tehdään 1xkuussa, punaiset linssit käy meidän pojalle, muut papu/linssituotteet ei...
1bataatti
1 sipuli
2 porkkanaa (+1/2 kesäkurpitsaa)
loraus öljyä
1/2tl meiramia,1rkl ruohosipulia, 1rkl persiljaa
ripaus pippuria (ja jos ei tee allergiselle niin 1tl curryä)
2dl punaisia linssejä
5dl vettä
(1tl Reformin luomu kasvisliemijauhetta)
Kuori ja kuutioi bataatti, porkkanat (ja kesäkurpitsa) ja sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä isossa paistokasarissa johon on kansi. Lisää mausteet, vesi ja jos käytät niin kasvisliemijauhe. Keitä reilu 5min. Huuhdo punaiset linssit hyvin ja lisää pataan. Keitä 15min, kunnes ruoka on kypsää ja anna hetken vetäytyä ennen tarjoilua. Tarvittaessa lisää keittämisen aikana vettä, ettei pala pohjaan. Tarkista maku!
Tarjoile kokojyväriisin/keitettyjen quinoan siementen kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.