Muuttolaatikoista leijonan osa on purettu -ja keittiökin näyttää jo keittiöltä! :)
yes
Lapsien päivähoitotaival on alkanut ja on ollut opettelua meille kaikille! Pehmeä lasku ja osaava keittiöväki -sekä lämminsydämiset hoitajat  -niistä on hyvä päivähoidon aloitus tehty! Kotosalla on tehty pääosin lasten lempiruokia, jotka onkin sitten maistuneet; kaali-quinoapataa, porokeittoa, muusilaatikkoa -ihan niitä perusjuttuja!

Koska syksy on lehtikaalin kulta-aikaa -olemme taas valmistaneet hurjia määriä
LEHTIKAALISPSEJÄ!-Näitä katosi yksi pellillinen parempiin suihin heti uunista ottamisen jälkeen... ja lehtikaali poikineen on mennyt! Hyvää ja terveellistä, eikä ollenkaan vaikeaa :)

Tarvitaan:
Pussillinen Lehtikaalia
3-4rkl neitsyt-kookosöljyä (oliiviöljylläkin olen tehnyt)
ripaus suolaa

Pese lehtikaali, kuivaa kevyesti salaattilingolla ja poista lehti "ruoteet" eli ne kovat osat lehtien keskeltä. Palastele haluamasi kokoisiksi. Pyörittele öljy tasaisesti lehtien päälle/ympäriinsä -itse saan apua pieniltä apukäsiltä jotaka käyttävät voitelusutia.

Levitä lehtikaalinpalaset öljyttynä tasaisesti ja ilmavasti pellille (leivinpaperin päälle) ja paahda 200asteessa n.10min, välillä käännellen. Saavat hiukan saada ruskeaa väriä -mutta varo polttamasta. Annan hetki jäähtyä ja nauti :)
(resepti ei ole omani, löytyi täältä)
Ja olen ottanut tavoitteeksi kerran kuukaudessa kokeilla jotain uutta ja hyvää -sushia on tehnyt mieli kokeilla monta kertaa... tällä kertaa vain aikuisille, koska kyseessä oli harjoituskerta -mutta hyviä, helppoja ja nopeita ne olivat! Seuraavalla kerralla porosta, ilman soijaa -ja pikkuisetkin saavat maistella!


Nyt satoa pakastamaan!