Nyt 2v pikkumiehen ruokarumban pyöritys alkaa mennä rutiinilla. Maaginen ikä tuli täyteen, Kotimaiset viljat, maitotuotteet, soija ja muna ovat poissa ruokavaliosta, sekä yksittäisiä ei-niin-tärkeitä ruoka-aineita kuten kala, naudanliha, palsternakka, selleri, nauris, pavut, sitrukset ym. Lisäksi lisä- ja säilöntäaineita joudutaan välttämään, koska osa niistä aiheuttaa oireita myös. Valkoinen sokeri on pojan ruokavaliosta edelleen melkein kokonaan poissa lääkärin suosituksesta, koska suoliston bakteerikantaa hoidetaan edelleen probiooteilla!

Osa ruuista on kokoaikaisessa ja jokapäiväisessä käytössä ja osa on rotaatiolla mukana! Mutta hyvä tilanne kaiken kaikkiaan tällä hetkellä. Nyt alan koota tähän blogiin meidän  ruokavaliota, jotta ne on tallennettu pojan muiden hoitajien nähtäville :) Kohta pikkumies saa pienemmän sisaruksen, joten ohjeet on hyvä olla kaikkien näkyvillä sen sijaan että ne olisivat äidin omassa muistissa...

Tällä hetkellä se elämä on pitkälle ruokien pyöritystä; 2-4h/pv keittiössä, paitsi kun tyhjennetään hyvällä omalla tunnolla välillä pakkasta!