Kookos, manteli ja kala sopivat meidän mielestä hyvin yhteen. Tämä on kalapäivän herkku -Lyylille kokonaisen perunan kanssa ja Maximukselle muusin kanssa.
1 paketti pakaste sei-fileitä
muutama kylmäsavulohisiivu
2rkl ruohosipulia
1dl luomu tomaattipyrettä (itse käytän urtekramin)
1 pieni purkki SantaMarian extra creamy kookoskermaa (2dl)
suolaa n.0,5tl, valkopippuria maun mukaan (meillä 0,5tl), sipulijauhetta 0,5tl
Mantelilastuja
Sulata sei-fileet. Kääri ison sei-fileen sisään kylmäsavulohisiivu. Lado rullat vuokaan ja ripottele ruohosipuli päälle. Sekoita tomaattipyre, kookoskerma ja mausteet. Kaada kalarullien päälle. Ripottele päälle mantelilastut. Laita kansi päälle ja uuniin 175asteeseen n. 35-40min.
Itse tykkään että kylmäsavulohi antaa suolaista makua, joten paljoa suolaa en kalaan lisää. Mutta maun mukaan!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.