Kesä tuo mukanaan loman ja matkat. Niitä on tänäkin vuonna odotettu ja lomat on pilkottu useaan osaan. Viime vuoden matkan postaus löytyy Täältä :)

Ensimmäinen matkamme juhannuksena suuntautui länsinaapurimme suuntaan. Haluatko kurkistaa eväskoriimme?

2013-06-20%2012.34.25-normal.jpg

- Höllingenin luomu rypälemehua

-Luomu rypäleitä

-Näkkäriä ja keksejä (itsetehtyä)

-Vege Chipsit (kokeilussa, sisältävät selleriä)

-Mini Moos maidotonta/soijatonta suklaata (P&S-kaupasta)

- Semperin smoothie banaani-mango -näitä moneksi päiväksi

-Muroja, oma sekoitus quinoa-riisi-hirssi-puffeja, pähkinöitä, rusinoita, kuivattuja mustikoita

-Riisimaitoa

-Hedelmiä, minitomaatteja ja kurkkua sekä meloni

 

Kylmälaukusta löytyi; Lihapullia, Vatajan nakkeja, sämpylöitä

 

Huolella suunniteltiin matkan ruokailut ja minimivarustuksella mentiin. Mutta kaikkea oli riittävästi. Kotiin tullessa kassit ja korit olivat hyvin kevyet.

Iloisena mainintana kaikille kanssa reissajille voisin sanoa, että reissun kohokohta Muumimaa Naantalissa yllätti positiivisesti jälleen kerran; Muumimamman ravintolassa on edelleen allergiamenu :) Muusia, lihapullia ja melonia!

Ja loisto hotelli Radisson Sas Marina Palace Turun keskustassa saa täydet pisteet -olin joustavasti lomaa ennen yhteydessä mahdollisesta ruokailusta -ja kaikki onnistui moitteettomasti! Ruoka oli hyvää ja lapset söivät hyvällä ruokahalulla! Kiitoksella kokille ja ihanille tarjoilijoille!

IMG_5341-normal.jpg

Aurinkoista kesää, mansikkamaalla käytiin eilen retkellä ja nyt tovi otetaan rennosti!

-

ps. Muutama sana laivavarustamoista; Kotimaastamme kun lähdetään laivalla joko itään tai länteen, olen tullut siihen tulokseen, että kaikki ruoka perunaa lukuunottamatta pitää olla mukana. Mutta koska haluan blogissa kirjoitella mieluummin onnistuneista kokemuksista (kuten viime kesän reissu) jätän kirjoittamatta sen tarkempia kuvauksia.. Omilla eväillä pärjää vallan mainiosti ja laivasta löytyy mikro ja lautasia saa ystävällisesti lainaan! Kylmälaukussa säilyi kaikki yllättävän kylmänä kun oli isot kylmäkallet ja laukkua ei turhaan availtu!