Työreissulta palaava isä saa kunnon kotiintulokahvitukset, kun pojan kanssa ollaan leivottu koko sateinen aamupäivä. Ja päästiin kokeilemaan uutta pikkuleipien pursottajaa:

 

Pursotinpikkuleivät:

100g sopivaa margariinia (maidoton, soijaton)

1dl intiaanisokeria

1.5dl kaurajauhoja

1dl semper finmix-jauhoja

0,5maustemitallista ksantaania

1tl leivinjauhetta

2tl vaniljasokeria

+1tl leivinjauhetta,0,5tl soodaa, 2rkl tapiocajauhoja ja 3rkl vettä kuohkeaksi nopeasti sekoitettuna

 

Vatkaa margariini ja intiaanisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauhot, joihin on sekoitetu vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita tapioca-vesi-sooda-leivinjauhe-coctail ja lisää se mahdollisimman taikinaan. Anna seistä hetki jääkaapissa. Laita pursottimeen ja pursottele pikkuleipiä haluamaasi muotoon. Paista 200asteisessa uunissa 10-15min, koosta riippuen, kunnes ovat kypsiä. Anna jäähtyä pellillä ennenkuin siirrät.