150g sopivaa margariinia

1dl intiaanisokeria

3dl teff-jauhoja

0,5dl tapiocatärkkelystä

1maustemitta ksantaania

1tl leivinjauhetta

1tl aitovaniljaa

2dl pieneksi kuutioitua kuivattua luomuaprikoosia

 

Vaahdota margariinia ja sokeri -tai vaivaa ne ainakin puuhaarukalla mahdollisimman tasaiseksi massaksi. Yhdistä jauhot ja muut kuiva-aineet ja sekoita ne sokeri-rasvaseokseen. Lisää aprikoosit. Kääntele massa tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin pariksi tunniksi.

Ota taikina ja jaa se 25 osaan. Pyöritä palloksi ja litistä haarukan avulla.

Paista 200asteessa n.7-10min -ole tarkkana, etteivät pala!

 

Kun otat pikkuleivät uunista, vedä leivinpaperin avulla pikkuleivät pois kuuman pellin päältä ja anna jäähtyä paikoillaan koskematta ainakin tunnin verran. Jämäköityvät hiljalleen ja seuraavana päivänä ovat valmiita pakattavaksi rasiaan.

Molemmat lapset tykkäsivät näistä paljon :)