150g sopivaa margariinia
1dl intiaanisokeria
3dl teff-jauhoja
0,5dl tapiocatärkkelystä
1maustemitta ksantaania
1tl leivinjauhetta
1tl aitovaniljaa
2dl pieneksi kuutioitua kuivattua luomuaprikoosia
Vaahdota margariinia ja sokeri -tai vaivaa ne ainakin puuhaarukalla mahdollisimman tasaiseksi massaksi. Yhdistä jauhot ja muut kuiva-aineet ja sekoita ne sokeri-rasvaseokseen. Lisää aprikoosit. Kääntele massa tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin pariksi tunniksi.
Ota taikina ja jaa se 25 osaan. Pyöritä palloksi ja litistä haarukan avulla.
Paista 200asteessa n.7-10min -ole tarkkana, etteivät pala!
Kun otat pikkuleivät uunista, vedä leivinpaperin avulla pikkuleivät pois kuuman pellin päältä ja anna jäähtyä paikoillaan koskematta ainakin tunnin verran. Jämäköityvät hiljalleen ja seuraavana päivänä ovat valmiita pakattavaksi rasiaan.
Molemmat lapset tykkäsivät näistä paljon :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.