Tässä esimerkkinä maidän kahden vkon ruokalistat.  Isoin huomio lihojen kierrätys ja viljojen (tattarin) välipäivät sekä kasvisten ja hedelmien vaihtuvuus (siihen vaikuttaa myös saatavuus).

1. kasvisruoka, possuruoka, Tattari

2. kalkkunaruoka, lammasruoka

3. linssi-kasvisruoka, lammasruoka, Tattari

4. kalkkunaruoka, pororuoka

5. pororuoka, possuruoka, Tattari

6. kanaruoka, peuraruoka

7. hirviruoka, peuraruoka

8. Naudanliha, hirviruoka, Tattari

9. kasvisruoka, kalkkunaruoka

10. peuraruoka, kalkkunaruoka, Tattari, punajuuri

11. peuraruoka, possuruoka, punajuuri

12. kasvisruoka, lammasruoka,Tattari

13. lammasruoka, possuruoka, Tattari

14. kanaruoka, pororuoka

 

Ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan lihoja päivittäin, jotta proteiinintarve tulisi täyteen. (käytössä ei mitään maitoa, ei papuja eikä pähkinöitä)

Muita proteiininlähteitä täysjyväviljat ja linssit.

Öljyä yhteensä n.2rkl päivässä, osa tulee ruuan mukana, osa leivänpäällä/leivonnaisissa ja osa lisätään ruokaan.