Tässä esimerkkinä maidän kahden vkon ruokalistat. Isoin huomio lihojen kierrätys ja viljojen (tattarin) välipäivät sekä kasvisten ja hedelmien vaihtuvuus (siihen vaikuttaa myös saatavuus).
1. kasvisruoka, possuruoka, Tattari
2. kalkkunaruoka, lammasruoka
3. linssi-kasvisruoka, lammasruoka, Tattari
4. kalkkunaruoka, pororuoka
5. pororuoka, possuruoka, Tattari
6. kanaruoka, peuraruoka
7. hirviruoka, peuraruoka
8. Naudanliha, hirviruoka, Tattari
9. kasvisruoka, kalkkunaruoka
10. peuraruoka, kalkkunaruoka, Tattari, punajuuri
11. peuraruoka, possuruoka, punajuuri
12. kasvisruoka, lammasruoka,Tattari
13. lammasruoka, possuruoka, Tattari
14. kanaruoka, pororuoka
Ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan lihoja päivittäin, jotta proteiinintarve tulisi täyteen. (käytössä ei mitään maitoa, ei papuja eikä pähkinöitä)
Muita proteiininlähteitä täysjyväviljat ja linssit.
Öljyä yhteensä n.2rkl päivässä, osa tulee ruuan mukana, osa leivänpäällä/leivonnaisissa ja osa lisätään ruokaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.