
2tl no-egg korviketta
4tl vettä
1.5dl intiaanisokeria
0,75dl rypsiöljyä
1,5dl riisi-mantelimaitoa
1 korkillinen omenaviinietikkaa
n.60g mielihyvä perunahiutaleita
1.5dl jauhoja (1dl riisijauhoja ja 0,5dl perunajauhoja)
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljaa
3dl mustikoita
Sekoita no-egg ja vesi. Lisää öljy, sokeri, manteli-riisimaito ja omenaviinietikka. Lisää perunahiutaleet ja anna seistä hetkenaikaa. Sekoita riisijauhot, leivinjauhe ja vanilja yhteen. Lisää nopeasti taikinaan. Kääntele perunajauhot mustikoiden sekaan ja kääntele taikinaan.
Jaa muffinssivuokiin (silikonisiin) ja paista 225asteessa n.15min.
Ripottele tomusokeria päälle.
Pehmoisia, hyvin koossapysyviä!
(allergia huom. perunahiutaleissa on sitruunahappoa, meillä aina silloin tällöin kokeilen sen sopivuutta pienissä määrissä näin leivonnassa)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.