Banaani-päärynä-piirakka:
(munaton, luontaisesti gluteiiniton, soijaton)
1 banaani
1prk säilykepäärynöitä omassa mehussaan (ilman lisäaineita)
100g sinistä keijua tai 1dl öljyä
3/4dl intianisokeria (tai hedelmäsokeria)
1dl perunajauhoja
1dl riisijauhoja (täysjyvää käytän itse enemmän)
1dl maissi tai hirssijauhoja
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
3/4dl kuumaa kahvia/kuumaa vettä/kuumaa päärynämehua
Murskaa banaani ja säilykepäärynät kulhossa, lisää sokeri ja öljy/margariini. Vatkaa voimakkaasti useampi minuutti. Tällä aikaa sekoita jauhot,leivinjauhe,vaniljasokeri toisessa kulhossa sekaisin. Lisää varovaisesti taikinaan. Lisää viimeisenä kuuma neste ja sekoita nopeasti taikina tasaiseksi. Kaada uunipellille (itse käytän miniuunin peltiä, eli on noin puolet normaalin uunin peltistä) ja paista 225astetta 15-20min. Herkuttele hedelmien/marjasoseen kera!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.