Sain haasteen Elämää hetkessä-blogista , Kiitos paljon  :) Sen postaaminen on vienyt aikaa, kun Vuodatus päätti uudistaa serverinsä.. Mutta hiljaa hyvä tulee uudistuksissakin -toivottavasti :) Pääasia että pääsee kirjoittamaan ja ehkäpä kaikki vanhatkin postaukset löytyvät!

-Tähän tulee kuva, kunhan vuodatus-palvelin sen sallii :)

Haasteessa; Kiitä haasteen antajaa, Kerro kahdeksan asiaa itsestäsi, Vastaa haastajan kahdeksaan kysymykseen, Keksi kahdeksan uutta kysymystä

Kahdeksan uutta asiaa.. hmm..

1. Tykkään kuitenkin enemmän kasvisruuasta kuin liharuuasta, vaikka blogissani on enemmän liharuokia
2. Meillä ei ole mikroa. Aikanaan veljeni tarvitsi mikron ja meidän keittiö oli ahdas, joten vekotin oli helppo antaa eteenpäin. Nykyisellään Mikron paikalla on miniuuni kovassa käytössä.

3. Perheemme saadessa remontti-urakan valmiiksi saan opetella leivinuunin käyttöä :) Voi olla että mustia ja kovia kiekkoja luvassa ensimmäisenä...
4. Tykkään leivonnaisista, joilla on tarina. Jotka on tehty juuri vartavasten tiettyyn hetkeen ja joilla on historia johon se leivonnainen liitetään..
5. Tykkään tehdä ruokaa ”näppituntumalla” -ja osaltaan siitä syystä kaikkea ei voida blogiin laittaa ;) -Silloin rentoutuu kunnolla kun kokeilee, maistelee ja miettii millä rakenteesta saa paremman. Ehkä seuraava toteutuskerta tehdään sitten aina mitaten..
6. Aloittelen innolla työn ja kaiken muun ohessa ravintopuolen-koulutusta
7. Viiden vuoden aikana meidän keittiössä on mennyt rikki 4 sauvasekoitinta -lieneekö syynä kova käyttö vai se, että takuu on vain vuoden ja jokainen on sen verran kestänyt...
8. En osaa kutoa villasukan kantapäätä. Minulla on 6paria varsia valmiina, mutta jokaiset tyssäävät kantapäihin... ohjeet on, mutta puikot eivät taivu tupla-kudottuun kantapäähän ja olen todennut että yksinkertaisella kantapäällä ei sukat kauaa kestä.. :)


Ja ne kysymykset..

1. Osaatko soittaa jotakin soitinta (piano, kitara ym.)?- Soitin lapsena pianoa ja 5-kielistä kannelta kannelkerhossa... nyttemmin on pahasti rapistunut taidot musisoida muuta kuin laulamalla...
2. Mikä leivonnainen on sellainen, mitä tykkäät leipoa? Leipä -ehdottomasti ei ole vastaleivotun leivän voittanutta..

3. Paras katsomasi elokuva? Näitä on monia. Miehen kanssa katsotaan joku elokuva joka viikko... Sulassa sovussa draamaa, komediaa, romantiikkaa ja toimintaa. Ensimmäisenä vanhoista elokuvista tulee mieleen Tuulen Viemää. Uudemmista Taru sormusten herrasta ja Narnia.
4. Tykkäätkö valokuvata? Kyllä, mutta perus kameralla ei kauheasti pääse kikkailemaan kuvien ja valojen kanssa -tykkään katsella muiden kauniita otoksia :)
5. Lempi vuodenaikasi? Syksy. Kaikkialla on kauniit värit.
6. Mikä on suosikki herkkusi? Valkoinen Toblerone, leivoksista sacher-kakku ja macarones
7. Minkä kirjan olet viimeksi lukenut? Taisi olla työn puolesta jotain.. olisikohan ollut Lohikäärmeen lääketiede...
8. Jos saisit päättää. Asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa? Joskus olisin vastannut että maalla -tällä hetkellä kuitenkin tällaisessa pienessä kaupungissa...Ehkä joskus vielä maalla.. ;)


Monella on sen verran haasteita tullut blogeihin, että jätän tällä kertaa laittamatta haastetta eteenpäin -mutta mikäli joku haluaa, niin korjataan asia ja laitetaan eteenpäin :)