Letut on siitä ihania tarjottavia, että niitä pystyy tekemään joka ruokavalioon ja lisäämään päälliset sopivuuden mukaan! Meillä tehtiin tänään gluteenittomia ja erikseen kaikettomia lettuja.
Banaani-kookosletut
2dl SantaMaria kookoskermaa
3dl kivennäisvettä
2.5dl hienoja riisijauhoja
0.5dl tapiocatärkkelystä
0,5tl ruususuolaa
3rkl intiaanisokeria
1tl vaniljaa
2rkl rypsiöljyä
1 banaani
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä vähintään 30min ja pyöräytä tehosekoittaja vielä muutamaksi sekunniksi käyntiin.
Paista lettupannulla/isolla paistinpannulla rypsiöljyssä haluamasi kokoisia lettuja.
Näiden päälle meillä oli mangososetta ja mustikoita&mansikoita!
Ja perus gluteenittomat letut tein perus lettuohjeella jauhot muuttaen!
Gluteenittomat letut:
6munaa
1l maitoa
2.5dl semper finmix-jauhoseosta
2.5dl virtasalmen viljatuotteen glut. vaaleita jauhoja
1tl suolaa
2tl vaniljasokeria
4rkl intiaanisokeria
0,5dl rypsiöljyä
Kaikki ainekset sekaisin hyvin vispilällä vatkaten. Anna turvota 30min ja paista paistinpannulla.
Itse tykkään käyttää juurikin näitä jauhoja, tulee mukava rakenne! Kylkeen mansikoita, mansikkahilloa ja kuppi kuumaa kahvia!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.