1.5dl kuorettomia hirssinjyviä (esim. gogreen)
4.5dl vettä
1tl reformi kasvisliemijauhetta
1rkl ruohosipulia
3porkkanaa
1/2 kesäkurpitsaa
2perunaa
1sipuli
2rkl oliiviöljyä
0,5tl herbamare yrttisuolaa
pippuria, persiljaa, meiramia
Huuhtele hirssinjyvät kylmällä ja sitten kiehuvalla vedellä. Laita kattilaan ja vesi+kasvisliemijauhe sekä ruohosipuli sekaan. Keitä vedessä kannen alla miedolla lämmöllä kypsäksi n.25min. Tällä välin kuori ja raasta pieneksi kasvikset ja pilko sipuli hyvin pieneksi. Sekoita raasteet, keitetty hirssi, oliiviöljy ja mausteet tasaiseksi ja muotoile lusikan avulla pihveiksi leivinpaperin päälle. Paista uunissa 200astetta, kunnes ovat kypsiä ja saavat väriä n.20min. Leivinpaperin päälle kannattaa hiukan laittaa öljyä, ennen pihvin laittamista -irtoaa paremmin paperista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.