Samaan tapaan tehdään myös kanapihvit..
1 rasia maustamattomia kalkkunan/kanan pihvejä (filepihvejä)
öljyä
suolaa
pippuria
Ota liha huoneen lämpöön hiukan ennen paistamista. Isolla pannulla öljyssä paistetaan pihvit molemmin puolin kännellen n.5min/puoli tai pihvin paksuuden mukaan. Kypsät pihvit maustetaan ripauksilla suolaa ja pippuria.
Riisi-kasvislisuke:
8dl vettä
3dl täysjyväriisiä
(tai riisipakkauksen ohjeen mukainen vesi-riisimäärä)
1/2 tl suolaa
1 sipuli
2 porkkanaa
1/2 parsakaalia tai kukkakaalia
(1/2 paprikaa pieninä paloina)
1rkl öljyä
Kuori ja pilko pieneksi kasvikset. Parskaalin/kukkakaalin nuput myös. Laita vesi kiehumaan, lisää suola, riisi ja kasvikset. Anna hautua hiljalleen kypsäksi (12-35min riippuen riisilaadusta) ja seuraa veden määrää. (Tarkista veden tarve riisipaketista.) Veden pitäisi imeytyä kaikki riisiin. Lisää valmiiseen ja kypsään riisi-kasvisseokseen öljy.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.