..ilman paljastusta :)

Kiiruhdin hakemaan smart-postipaketin heti töistä päästyäni ja kotona ihasteltiin sisältöä lasten kanssa. Lyyli&Maximus totesivat ykskantaan "jee, namipäivä viikonloppuna" -kun mukana oli jälleen herkkuja heillekin!

Pakettihan oli jälleen aivan ihana... Teeman mukaisesti oli hemmottelua ja herkkuja...

IMG_1573-normal.jpg

Ihana kokonaisuudessa ja kaikkein ihanin oli nuo mitat -eli valmiit amerikan kuppimitat -en ole löytänyt noita mistään ja ennestään niitä olen kyllä kaivannut :)

Luomu taateleita, lasten patukat, kuivattua mansikkaa, valkosipulijauhetta, ihanaa Toscanan mausteseosta, soodaa, tobleronea, valkoista sokerimassaa, maku-lehti sekä kasvonamio...voi ihanuus..

Ja arvatkaapas mitä...käänsin laatikon ympäriinsä, mutta ei korttia... Myysteeristä.. parini ei vielä halunnut paljastua...Ei pientäkään vihjettä kuka näiden ihanien pakettien taustalta löytyykään... Ehkäpä se selviää piakkoin!

Joka tapauksessa..

Kiitos Salainen leivontaystäväni!

-et uskokkaan kuinka paljon iloa pakettisi toi tämän työntäytteisen viikon keskelle!!

Nyt laitan kasvonaamion paikoilleen, hyppään kylpyyn ja lueskelen maku-lehteä. Lehteä katsellessa pääsee "maistelemaan" herkkuja, vaikka oikeasti Toblerone on varmassa tallessa kaapissa odottamassa.. sitä palkintohetkeä :)

Ja Paljastus tuli sähköpostitse ihanien reseptien kera - Maria, Marian pienestä leipomosta on ollut salainen ihana leivontaystäväni tällä kierroksella! Kiitoksella!!