Kermaperunat on meillä vaihtuneet kermattomiin perunoihin. Usein teen uunissa, mutta helteellä teen sen paistoksen tapaan pannulla. Kuvassa bataatista tehty, mutta useammin teen perunasta...
4-5perunaa / 1 pieni bataatti
3rkl öljyä
2rkl ruohosipulia
2rkl riisijauhoja
2-3dl riisimaitoa
suolaa
Kuori ja pilko pieniksi kuutioiksi peruna/bataatti. Laita se pannulle ja kuullota öljyssä hetken aikaa. Lisää ruohosipuli/tavallinen sipuli pieninä kuutioina. Lisää jauhot ja pyörittele ne huolellisesti joukkoon. Pienennä levyn lämpötilaa ja lisää pienissä erissä sekoitellen riisimaito, sen määrällä voi säädellä kastikkeen paksuutta. Anna hautua kannen alla usein sekoittaen 15min, kunnes peruna/bataatti on kypsää.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.