n.700g bataattia (yksi tosi iso/2pientä)
0,75dl Karkeita riisijauhoja
1/4tl suolaa (tai maun mukaan)
3-4rkl siirappia
3rkl rypsiöljyä
1tl meiramia
(vajaat maustemitalliset inkivääriä ja valkopippuria)
n.4dl bataatin keitinlientä (jossa vajaa 1tl reformi liemijauhetta)
Kuori ja kypsennä bataatti. Ota keitinvesi talteen. Tee bataatista survos ja lisää muut ainekset. (tarkista mausteiden määrä. Laita keitinlientä sen verran, että seos on puuron paksuista, mutta ei vetistä. Laita seos karkeilla riisijauhoilla leivitettyyn uunivuokaan ja kypsennä 175 astetta n.50-60min. (Päälle voi ripotella karkeita riisijauhoja )
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.