0,5dl mantelirouhetta
1dl kuivattuja aprikooseja pieninä kuutioina
1dl rusinoita puolitettuina
1,5dl omenatuoremehua
1tl psylliumia
1dl öljyä
1tl kanelia
1/2tl neilikkaa
ripaus suolaa
2dl intiaanisokeria
1dl vaaleita jyttejauhoja (jos käytät muita jauhoja, lisää niitä hiukan enemmän)
1.5dl täysjyväriisijauhoja
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
1maustemitta ksantaania
1dl lindt tummaa maidotona&soijatonta suklaata rouheena
Sekoita kulhoon mantelirouhe,aprikoosit,rusinat,omenamehu,psyllium ja mausteet. Anna maustua puolisen tuntia. Lisää öljy. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe yhteen ja lisää ne taikinaan kokoajan käännellen. Kun taikina on tasaista, ota kahdella lusikalla kekoja leivinpaperin päälle ja taputtele ne haluamaasi muotoon. Paista uunissa 225asteessa n.15min, kunnes keksit ovat saaneet väriä ja irtoavat hyvin leivinpaperilta. Anna keksien jäähtyä ritilän päällä.
Huomioi jauhoissa eri jauholaadut, jyttejauhoja tarvitset ohjeen mukaisen määrän, mutta käyttäessäsi muita jauhoja, lisää niitä hiukan enemmän!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.