Lapset toivovat nyktään, että aikuisille vieraille olisi myös omaa kakkua -lieneekö toive siitä, että heille jää omaa kakkua enemmän :)
Tällä kertaa mangotuorejuustokakkua.
Pohja:
250g gluteenittomia digestivekeksejä
vajaa 100g laktoositonta voita
Täyte:
6 liivatelehteä
(liota kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata tippaan kiehuvaa vettä)
2 kypsää mangoa (säilykemangokin käy)
300g Violan laktoositonta ja maustamatonta tuorejuustoa
vajaa 0,5dl sokeria (riippuu mangojen makeudesta)
1/2 sitruunan mehu
2tl vaniljasokeria
4dl laktoositonta kuohukermaa
Kiille:
3prk Piltti mangososetta
3 liivatelehteä
(liota kylmässä ja sulata tippaan kiehuvaa vettä)
Murskaa digestivekeksit ja lisää joukkoon voi. Taputtele irtopohjavuokaan pohjalle ja laita jääkaappiin.
Vaahdota kerma. Soseuta toisessa kipossa mangot. Yhdistä kaikki aineet ja maista makeus -itse en pidä liian makeasta, joten raikas mangon maku tulee esiin. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti.
Tee kiille.
Koko komeus jääkaappiin pariksi tunniksi ja koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.