2dl Karkeaa kesäkurpitsaraastetta
2dl keitettyä quinoaa
2.5dl jauhoja
1/2tl suolaa
1-2rkl siirappia (hunajakin sopii)
2.5dl vettä
2rkl öljyä
Huuhdo quinoa huolellisest ja keitä kypsäksi, eli n.15min. (n. 1,25dl quinoaa, 2,5dl vettä =valmiina tarvitaan n.2dl keitettyä quinoaa) . Sekoita muut aineet keskenään ja lisää quinoa. Taputtele taikinasta pieniä rieskoja leivinpaperin päälle öljyä/vettä/jauhoja avuksi käyttäen. Itse lusikoin keoksi ja painelen öljytyn lusikanpohjan kanssa. Paista 225asteessa n.20min. Usein käännän rieskat 12min jälkeen, jotta molemmat puolet saavat väriä -mutta se ei ole välttämätön. ohjeesta tulee n.6-8 rieskaa. Peittele lämpimät rieskat hyvin :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.