2dl Karkeaa kesäkurpitsaraastetta

2dl keitettyä quinoaa

2.5dl jauhoja

1/2tl suolaa

1-2rkl siirappia (hunajakin sopii)

2.5dl vettä

2rkl öljyä

 

Huuhdo quinoa huolellisest ja keitä kypsäksi, eli n.15min. (n. 1,25dl quinoaa, 2,5dl vettä =valmiina tarvitaan n.2dl keitettyä quinoaa) . Sekoita muut aineet keskenään ja lisää quinoa. Taputtele taikinasta pieniä rieskoja leivinpaperin päälle öljyä/vettä/jauhoja avuksi käyttäen. Itse lusikoin keoksi ja painelen öljytyn lusikanpohjan kanssa. Paista 225asteessa n.20min. Usein käännän rieskat 12min jälkeen, jotta molemmat puolet saavat väriä -mutta se ei ole välttämätön. ohjeesta tulee n.6-8 rieskaa. Peittele lämpimät rieskat hyvin :)