Heinäkuun puolessa välissä sadepäivän harmauden karkoitti  ihanaakin ihanampi paketti :) -Ei ole Maximuksen keittiöön aikaisemmin saapunutkaan ovelle-pakettia :) Mummi oli lasten kanssa kotosalla ja olipa ihana tulla töistä kotiin kun pöydällä odotti paketti ja kaksi pientä odotti paketin sisällön avaamista... -lapset kun ottivat omansa heti käyttöön... ilon ja riemun desibelimäärää voin vain kuvailla :) (saippuakuplia)

Paketti sisälsi reseptit Toskapiirakkaan ja Vaniljawhoopieihin sekä pikasuklaamuffinit-sekoituksen!

Slyni oli jälleen etsinyt gluteenittomat reseptit  -suuren vaivan on parini nähnyt koko kierroksen ajan lähettäessään gluteenittomaan ruokavalioon sopivia reseptejä - Minulla on ollut helppoa vain toteuttaa reseptin mukaan leipomuksia  :)
Näistä on ollut iloa koko perheelle, koska pienillä muokkauksilla on lapsetkin aina saaneet "samannäköistä"!!
Heinäkuun paketista löytyi siis Pienille leipurin aluille saippuakuplia -hellokitty ja cars :)
Valkoinen toblerone,
popcornia,
kaurajauhoja
kaurasuklaamuffini-mix yllärivieraille gluteenittomana
mantelilastuja
muffini-serviettejä
sekä synttäripaketti -joka sisälsi ihanan kissa-leivinliinanJa ylläripaljastus tietenkin kortissa -enpä arvannutkaan että Taija Taikataikina-blogista oli slyni :)

Taija; suuri kiitos sinulle koko kierroksesta. Niin ihana ja lapsetkin huomioiva pakettisarja on ollut. Ja voi tätä leipomisenergian määrää joka kierroksen inspiroivasta ilmapiiristä on tullut! Olen saanut paljon uusia reseptejä -kokeillut macaroneja ym. Ja mikä parasta -ollaan miehen kanssa tehty piitkästä aikaa ruokaa kaikilla höysteillä, eli vain gluteenittomana! Aina ei ole jaksanut monenkertaisia ruokia tehdä :)

Mukavaa viikkoa täältä ukkosen keskeltä! -ja keittiöstä jossa uunissa paistuvat tällä hetkellä vaniljawhoopiet  ja hamppu-kauraleipä :)

Anne, MaxinMami

p.s. Itse sain lähettä paketteja tällä kierroksella Ryytimaan Minnalle :) Oli mukava koota sinulle paketteja koko 3kk :)