Vispipuuro riisistä
4.5dl vettä
1 1/4dl Karkeita riisijauhoja
1-2rkl hedelmäsokeria (tai maun mukaan jos happamia marjoja)
2dl marjoja Tai 1prk lasten hedelmäsosetta
Kiehauta vesi ja lisää karkeat riisijauhot hyvin sekoittaen. Pienennä levyn lämpötilaa ja anna hautua ajoittain sekoittaen 15-20min. Ota pois levyltä ja lisää marjat. Riippuen marjoista; pakastemarjat olen survonut tehosekoittimella hienoksi, mutta esim. tuoreet vadelmat lisään sellaisenaan. Tai jos vuorossa on hedelmäsose, niin sen lisään suoraan purkista. Lisää myös sokeri. Jäähdytä hyvin. Vatkaa sen jälkeen kuohkeaksi sähkövatkaimella ja tarkista maku!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.