Saatiin pääsiäisenä tuliaisina karitsan palapaistia -Pirkanmaalaista lähiruokaa parhaimmillaan. Kyseessä oli Linnainmaan Lammastilan lihaa -ja täytyy sanoa että oli todella hyvä liha! Tein siitä kahden laista pataa -toinen palapaistia ja toinen lammaspataa -ja molemmat katosivat syöjiensä suuhun nopsaan. Eli nuhanenistä huolimatta tämä näytti maistuvan hyvin :)
Karitsan palapaisti:
700g karitsan palapaistia
öljyä (käytin avokadoöljyä)
reilu 1tl meiramia
1rkl persiljaa
1tl ruohosipulia
ripaus suolaa ja valkopippuria
Sulata hyvissä ajoin pakastettu liha. Nosta se huoneen lämpöön ennen paistamista. Paista kevyesti pannulla öljyssä ja lsiää mausteet. Kaada päälle vettä niin, että juuri ja juuri peittyvät. Anna hautua miedolla lämmöllä n.1.5h -kunnes liha on mureaa. Ennen tarjoilua tarkista suolan/mausteiden määrä. Nämä määrät oli meidän lapsille sopivat!
Lisukkeena tehtiin uuniperunoita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.