Tämä on muffiresepti, jolla olen tehnyt vuoden verran muffineita vuoron perään suklaamuffinien kanssa. Nämä ovat aina ajankohtaisia, kun banaanit näyttävät mustuvan.. Samaisen kaltaisella reseptillä olen tehnyt myös piirakan muotoon... Eli sama resepti löytyy aiemmistakin postauksista -nyt hiukan erilaisesti no-eggin kanssa..
2 pientä banaania (mieluiten mustapilkullisia)
1tlk luomuananasta murskana ja valutettuna
1korkillinen omenaviinietikkaa
1 kukkura tl noegg+2rkl vettä
0,75dl rypsiöljyä/avokadoöljyä
1,5dl hienoja jauhoja (yleensä riisi, mutta tattari/kaura käy)
1dl tärkkelysjauhoja
2dl inkkarisokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
Muussaa banaanit soseeksi, lisää valutettu ananas. Lisää noegg+vesi seos sekä omenaviinietikka ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne nopsasti märkiin aineksiin.
Jaa silikonisiin muffivuokiin ja paista 175asteessa n.25min.
Herkullisen makeaa :)
Nämä on Maximuksen lemppareita -tai yksiä niistä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.