Mieheni lemppari saamistamme ohjeista oli selkeästi tomaatti-yrttimuffinit. Viime viikonlopun iltapalaksi kun peräjälkeen näitä maisteltiin , niin nämä kului nopsasti... pakkaseen jäi vain muutama :)
Tomaattikastike antoi kauniin värin! Ja ohjeesta muutin vain jauhot gluteenittomiksi
3,5dl Virtasalmen vaaleita jauhoja
2tl leivinjauhetta
1/2tl pippuria
1/2tl suolaa
4 munaa
1dl öljyä
3dl tomaattikastiketta (Dolmio, Parini lähettämä)
50g aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
15g tuoretta basilikaa
2-3rkl pinjansimeniä
Sekoita kuivat aineet sekaisin, lisää kosteat aineet. Sekoita nopeasti ja jaa muffinssivuokiin. Paista 175asteessa 25-30min.
Ja tuo päällinen on sitä samaa tuorejuusto-ranskankerma-herbamare-seosta!
Jokaiselle meistä siis oma lemppari -lasten bataattimuffinit on tuossa eri lautasella :)
Tomaattikastike antoi kauniin värin! Ja ohjeesta muutin vain jauhot gluteenittomiksi
3,5dl Virtasalmen vaaleita jauhoja
2tl leivinjauhetta
1/2tl pippuria
1/2tl suolaa
4 munaa
1dl öljyä
3dl tomaattikastiketta (Dolmio, Parini lähettämä)
50g aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
15g tuoretta basilikaa
2-3rkl pinjansimeniä
Sekoita kuivat aineet sekaisin, lisää kosteat aineet. Sekoita nopeasti ja jaa muffinssivuokiin. Paista 175asteessa 25-30min.
Ja tuo päällinen on sitä samaa tuorejuusto-ranskankerma-herbamare-seosta!
Jokaiselle meistä siis oma lemppari -lasten bataattimuffinit on tuossa eri lautasella :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.