Tervehdys Maximuksen keittiöstä, täällä ollaan malttamattomana odoteltu, että blogi tulee toimintakuntoon!

heart

Vuodatuksen serverien sanoessa työsopimuksensa irti -katosivat kaikkien vuodatuksen blogien kuvat vuodesta 2009 eteenpäin ! Elämässä sattuu ja tapahtuu -harmillista. Toisaalta en ajattele asiaa sen kummemmin, koska sille ei voi tehdä mitään -tietokoneisiin ja servereihin tulee vikoja! Olen hyvin onnellinen, että kaikki reseptini ovat kuitenkin tallessa. Ja sen verran tämä serveri-episodi herätti, että tallensin parille muistitikulle kaikki reseptit -jotta ne eivät katoa kokonaan mikäli ukkosilmat ja muut mullistukset vielä verkkoja ja servereitä kaatavat!
heart

Vuodatuksen taustaväelle voiman ja tsemppien toivotukset -teillä on ollut melkoisen kova pari viikkoa -kiitos että blogeihin pääsee taa kirjautumaan!
heart

-kuvia palautunee omista varmuuskopiostani vähitellen reseptien joukkoon, mutta siihen asti kunnes kaikki kuvat saan palauteltua -täytyy vain mielikuvissa miettiä miltä ruuat maistuvat :)
cheeky

Eli vaikka itsestä riippumattomista syistä blogi (koko vuodatuksen maailma) ollut hiljainen -on Maximuksen keittiössä silti ahkeroitu -koko kuukauden leipomuksia ja kokemuksia päivittynee hiljalleen omaan tahtiin :)

Viikonloppuna mustikkametsälle! Ihana palata "langoille"!