"Puolivalmis" omenapiirakka :)
Uudenvuoden kunniaksi kokeilin ensimmäisen kerran Farinan piirakkapohjaseosta (sis.Riisijauho, sokeri, tapiocatärkkelys, nostatusaine (E450, E500), emulgointiaine (E471, E475), sakeuttamisaine ksantaani (E415)
Tein muunoksen paketin ohjeeseen, koska meillä ei kananmunaa ei voida käyttää!
1 pkt Farinan piirakkapohjaseosta
2 pientä banaania survoksena
1dl omenamehua
0,5dl öljyä
1tl psylliumia
1tl omenaviinietikkaa
Päälle:
2omenaa kuorittuna ja ohuina lohkoina
0,5dl mantelirouhetta (voi jättää pois)
intiaanisokeria ja kanelia ripoteltuna päälle
Survo banaanit ja lisää niiden joukkoon öljy, omenamehu, psyllium ja omenaviinietikka. Anna seistä hetken aikaa. Lisää piirakkapohjaseos ja vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti. Leivitä piirakkavuoka öljyllä ja karkeilla riisijauhoilla. Laita taikina tasaisesti vuuan pohjalle ja painele päälle omenalohkot, ripottele halutessasi mantelirouhe ja ripottele sokeria ja kanelia viimeiseksi. Paista uunissa keskitasolla 200asteessa 25-30min, kunnes pinta saa väriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.