Lunta odotellessa, Kuvan myyrä on kuin MaxinMami suksilla.. Silmät kiinni, vauhdilla alamäet toivoen että pysyy pystyssä ;)

Kortti löytyi Vihreästä paketista täynnä ihanuuksia...

Mikä kruunaisi viikonlopun alkamisen, tiukan työviikon jälkeen, paremmin kuin postilaatikko -joka pullottaa jotain ihan muuta kuin aamulehteä tai mainoksia... Sly21 marraskuun paketti tietenkin!
Olen joka päivä käynyt postissa kyselemässä yhden Amerikan paketin perään (Joitain tuotteita on tilattava muualta kuin lähitiloilta), nyt oli ihana tervehtiä postin setää ihan muissa merkeissä :)Paketista paljastui talvisen kortin kumppanina;
-Panda Suklaata
-Silikonisia kauniita muffinssivuokia
-Mantelirouhetta
-Kaakaojauhetta
-Tomaattikastiketta
-JÄTTI Toblerone
- Ja Pikkuleipureille muovailumassaa

-Lisäksi ohjeita suolaisiin ja makeisiin muffineihin :)Maximuksen keittiössä kiitetään kovasti paketista -näistä saa taiottua kaikkea kivaa evästä kädentaitomessuille mukaan :) -Kiitos siis SLY:ni!

-P.S Reseptit ovat mukavan oloisia :) Ja varmasti saan helposti sovellettua sekä miehelle ja minulle että lapsille -itse tykkään kaikista uusista ideoista keittiöön -joten ei haittaa vaikka resepteissä olisi munaa/maitoa/vehnää ym -meillä sovelletaan :) Ja mies saa nauttia taas iltapalaksi jotain ihan varta vasten leivottua :) Hänkin siis kiittää... Varsinkin tomaatti-yrttimuffinit tulevat tänään iltapalaksi...