400-500g lampaan lihaa (esim. ulkofilettä tai jauhelihakin käy)
2dl vettä
2sipulia
2tl meiramia
2rkl ruohosipulia
1rkl persiljaa
0,5tl reformi luomukasvisliemijauhetta
pippuria (suolaa)
1/2 isosta kaalista
2rkl siirappia
Suikaloi lampaanliha (tai käytä jauhelihaa). Laita liha paistokasariin ja paista liha joka puolelta öljyssä, lisää sipulikuutiot ja kuullota hetki. Mausta liha ja sipuli meiramilla, pippurilla, ruohosipulilla ja persiljalla. Alenna lämpötilaa, lisää pari desiä vettä ja kasvisliemijauhe. Anna hautua miedolla lämmöllä 20-30min. Sillä välin suikaloi valkokaali. Lisää valkokaali, kun liha on hautunut sen puolisen tuntia. tarkista, että pohjalla on vettä. Anna hautua miedolla lämmöllä tunnin verran. Loppuvaiheessa lisää siirappi ja tarkista suolan määrä.
Tarjoile quinoan/hirssin/riisin tai keitettyjen kasvisten kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.