3dl riisimaitoa

1tl vaaleaa balsamicoa

1tl psylliumia

0,5dl oliiviöljyä

1dl riisihiutaleita

1dl hienoja riisijauhoja

1,5dl täysjyväriisijauhoja

0,75dl tärkkelysjauhoja (käytin maizenaa)

1tl leivinjauhetta

0,5tl soodaa

300g pajuniemen uunikinkkua kuutioina

1/2prk pirkka aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä kuutioina

2rkl ruohosipulia

2rkl persiljaa

1tl paprikajauhetta

0,5tl pippuria

(1tl pizzamaustetta)

(1-2tl aurinkokuivattujen tomaattien öljylientä)

 

Laita psyllium, balsamico ja riisihiutaleet likoamaan taikinanesteeseen. Anna seistä 10min.  Sekoita leivinjauhe ja sooda jauhojen sekaan. Sekoita kuivat aineet nesteeseen ja lisää mausteet, kinkkukuutiot ja tomaatit. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa silikonisiin muffinssivuokiin n.2/3 vuuasta. Paista uunissa 200asteessa 15-20min.