Jauhelihakastikkeen "jämät" laitan joko jääkaappiin päiväksi tai pakkaseen ja "uusiokäytän" ne tekemällä peruna-kasvisvuokaa uunissa. Nopea ja itsekseen hautuva ruoka.
1/2 annosta jauhelihakastiketta (joko tomaattista tai tavallista)
5-6perunaa
2porkkanaa tai 1/2 bataattia
sipuli
(maa-artisokkaa/kesäkurpitsaa)
Kuori ja pilko kasvikset "tikkumaisiksi" paloiksi. Laita puolet pienehköön uunivuokaan, levitä päälle jauhelihakastike ja loput kasvikset. Laita tilkkka vettä pohjalle, varsinkin jos jauhelihakastike on kovin paksua. Kansi/folio päälle, uuniin reilu tunti 175-200 astetta.
Meillä varsinkin tomaattinen kastike uppoaa hyvin!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.