Joulun laatikoiden teosta jäi porkkanasosekuutioita pakkaseen. Niiden uusi elämä leivässä...
250g porkkanasosetta
3.5dl kädenlämpöistä vettä
25g hiivaa
1rkl psylliumia
1tl suolaa
2-3rkl tummaa siirappia
1dl auringonkukansiemeniä
1/2dl perunakuitua (pofiber)
2,5dl täysriisijauhoja
3dl hienoja riisijauhoja
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää joukkoon psyllium, porkkanasose, suola, siirappia, siemenet ja pofiber. Anna seistä hetki. Sekoita sen jälkeen hyvin vaivaten(tai yleiskoneella) jauhot.
Taputtele vuokaan (laitoin kakkuvuokaan) ja anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa 1-2h, kunnes on reilusti kohonnut. Paista uunissa 200asteessa n.45-50min -suojaa tarvittaessa paiston loppupuolella.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.