Eilen oli ystävänpäivä

ja samalla salaisenleivontaystävänpäivä <3

yst%C3%A4v%C3%A4-normal.jpg


Aamupäivällä sain emolta viestillä parini lähettämät reseptit -oli ihana päästä kurkistamaan reseptien avulla tulevaan pakettiin - Itse paketin saapumisviesti tuli illalla kuudelta, joten tänään töiden jälkeen pääsin sen hakemaan..

Jo reseptien perusteella päättelin, että minulla taitaa olla paras pari <3

paketti-normal.jpg

Paketti sisälsi;

-Intiaanisokeria, mantelijauhoja, kookosmaitoa, hunajaa, kanelia, no-egg-korviketta, raw-bite-patukoita ja valkoisen tobleronen (äidin herkkupäivää odottaen)- sekä ystävänpäivälahjan ja kauniin kortin -sieltä paljastui tuplasydänmuotti! Sekä kirje :)

Siis wau- olen sen verran puhelias että harvoin olen näin sanaton(- hyvällä tavalla)!

Kiitos Salainen leivontaystäväni- paketti on todella huolella ja ajatuksella koottu, ja kaikki tuotteet ja reseptit ovat aivan ihania! Voi kuinka ihania ja uusia reseptejä oletkaan löytänyt meile!

-en olisi ikinä osannut edes ajatella, että saisin näin monta meille suoraan sopivaa reseptiä - sly-ringissä on kyllä ihania ihmisiä mukana kierros toisensa jälkeen!

Jokaisen reseptin tulen varmasti valmistamaan!

Voi kyllä tästä paketista riittää riemua  -Lyyli tosiaan voi syödä jo no-eggiä -ihan kuin sly:ni olisi kurkistanut kaappeihimme ja nähnyt että no-egg oli juuri loppu! Myös kaupasta :)

Huomista leivonta-aikaa odottaen -tänään keittelen vielä mustikkahillon!

patukat-normal.jpg


Ja nämä patukat , muuton jälkeen en Tampereen seudulla ole löytänyt näitä...

Olisitpa sly:ni nähnyt lasten ilmeet kun ne näkivät paketin :)

Oranssissa; omena, taateli, rusina, manteli, kaneli ja vanilja

Ruskeassa; taateli, cashew-pähkinä, manteli, kaakao

Ihania! Ja terveellisiäkin! Ja sopivasti lasten "herkkupäivään" -Lyylille ruskea ja Maximukselle oranssi :) -näistä vielä erikseen suuren suuri kiitos!!