Kaupan tuoretiskiltä otin kokeeksi mini T-luupihvejä karitsan lihasta. Ei ollut aavistustakaan niiden laittamisesta, mutta kummasti keittiökyllästyminen hellittää hetkeksi kun saa uuden raaka-aineen.

4kpl T-luupihvejä karitsasta

2rkl oliiviöljyä

pippuria, suolaa

 

Valmistus siis helppoakin helpompi. Kuivaa pihvien pinta. Laita öljy pannulle ja paista molemmin puolin 4-5min miedolla lämmöllä. Mausta molemmin puolin ennen kääntöä suola ja pippurimyllystä. Kun molemmat puolet on paistettu, ota pois pannulta ja anna vetäytyä hetken aikaa foliossa.

Kaveriksi oli quinoa-riisi-pinaattia.

Maku oli mielestäni hyvä, olihan se syötävä osa filettä joka oli saanut hiukan makua luusta. Miehen kommentti oli, että ei-enää-ikinä-kiitos -oli lihassa liikaa "sellaisia" eli ei tykkää mistään missä on vaarana olla jänteitä/luita ym ylimääräistä...

Kovin vähän syömistä niissä on, mutta itselleni saatan laittaakin uudelleen :)