Koska juuret on Pirkanmaalla, on lapset saaneet masussa ollessaan varmasti yliannostuksen mustasta makkarasta. Ehkä siksi se ei ollut mikään uusi maku. Allermiinasta nimittäin saa musta makkaraa gluteenittomana :)
Gluteeniton mustamakkara 500g
Valmistusaineet: sianliha, verijauhe, sipuli, suola, riisi, perunajauho. Tuote on gluteeniton, maidoton, soijaton, kananmunaton.
Ja voin sanoa, että se katosi lautaselta nopeammin kuin mikään muu aikoihin ainakin Pojun osalta :)
Samalla löytyi valmisleipä ja pullaa:
Riisisämpylä
Vesi, psyllium, suola, ksantaani, riisijauho, tapioca, hiiva, rypsiöljy, tilkka siirappia. Valmistaja: Porin keliapiste
Reikämunkit riisistä
Valmistusaineet: Vesi, sokeri, riisijauho, maidoton margariini, psyllium, ksantaani, hiiva, suola. Paistettu rypsipohjaisessa öljyssä. Valmistaja: Porin Keliapiste
Kanelikierrepulla riisistä
Vesi, sokeri, riisijauho, maidoton margariini, psyllium, ksantaani, hiiva, suola, kaneli, kardemumma. Valmistaja: Porin Keliapiste
Lähi Prisman valikoima oli myös kasvanut ja saatiin kokeiluun TEFF-jauho
LISÄTIETO TÄSTÄ
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.