Pieni mies täyttää viikon päästä 5-vuotta :)

... enpä olisi vuosi sitten ajatellut, että synttäritarjottavat tulevat tänäkin vuonna olemaan rajoitettuja herkkuja -jokseenkin ajattelin, että jostain päästä tulisi lisäyksiä -ainakin viljojen osalta... No tänä vuonna ei, mutta ehkäpä vuoden päästä...

No periaatteessa yksi uusi lisäys tulee syntymäpäiville  :)
-nimittäin ihka ensimmäinen karkki löytyi!
<3Monen mielestä asia on pieni -mutta pienelle pojalle se on iso asia. Päiväkodin aloituksen jälkeen on syntymäpäivän vietto muuttunut -monet kaverit tarjoavat päiväkodissa herkkuja ja sovitusti meillä on näitä tapauksia varten oma "aarrelaatikko" .. toimii hyvin. Siellä on tähän mennessä ollut wiener nougat -suklaata -kiitos fazerille että sitä saa ympäri vuoden..

Mutta nyt löytyi toisen allergia-äidin vinkistä Yum Earth Organics-sarjan makeiset :)

Ja kyllä -näitä metsästin Amerikasta -ja paketti tuli parin mutkan kautta, mutta vihdoin perjantaina saimme sen - hyvään aikaan!

Nämä tikkarit sisältävät: Höyrytettyä ruokomehua, Luomu tumma-riisisiirappia, Sokerijuurikkaasta sitruunahappoa ja luomu mustaviinimarjaa/omenaa/mangoa/porkkanaa/kurpitsaa

-Ilme olisi ollut ikuistamisen arvoinen, kun yhden sai Pikkumies maistaa -Lyyli, joka ei ole makean perään koskaan totesi että "en tykkää-sokeria..."