Lasten pannari tehdään välillä milloin mistäkin jauhoista ja soseista. Tässä viimeisin ihan perus-versio vadelmilla :) Vietimme koko päivän Yrjölän tilalla Mahnalassa poimien vadelmia pakastimeen ja illalla maistui perus pannari!
0,5dl kookosjauhoja
5dl vettä
***
2dl hienoja riisijauhoja
1dl täysriisijauhoja)
1dl tapiocatärkkelystä
1tl ruususuolaa
2-3rkl inkkarisokeria
2tl vaniljasokeria
1prk Piltin omenasosetta
0,5dl rypsiöljyä
Sekoita vesi ja kookosjauhot yhteen. Anna turvota 10min. Lisää hyvin vispaten kaikki muut ainekset ja anna turvota 40-45min. Usein laitan taikinan kylmään seisomaan tunniksi.
Vispaa lopuksi rakenne vielä tasaiseksi ja levitä pellille.
Paista 225 asteessa 25-30min.
p.s. Nesteenä välillä käytämme vissyä, mehua, riisimaitoa, kaikista niistä saa myös vaihtelua!
Ja pinnalle sopii tokia myös omenaraaste ja ripaukset kanelia.. Lyyli ei niin välitä, mutta Maximukselle menee kaikki pannari nopsasti!
Alhaalla olevaan pannariin on laitettu edellisen reseptin lisäksi
+0,5dl auringonkukansiemeniä (veden ja kookosjauhojen kanssa jauhaantuu ihan hienoksi ja antaa ravintoarvoa) ja jauhoista korvattu osa on quinoajauhoilla. n. 1dl...ja pinnalle 2 omenaa raasteena +1tl ceylonkanelia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.