Lämmintä leipää ja pullantuoksua :)

Emolta sain tänään viestillä koodin, ja siellä se tammikuun paketti nökötti postisedän hyvässä hoivassa -lappusta ei postilokeroon ollut vielä eksynyt, mutta koodilla pääsin heti paketin hakemaan siirtyessäni viimeiselle työpisteelle :)Ja ihanainen on paketin sisältö <3

-Vaniljakastiketta
-Mansikkamarmeladia
-Seesaminsiemeniä
-Aurinkokuivattuja tomaatteja
-Hiivaa
-Hyvän tunnuslauseen omaava tiskirätti, joka laittaa hymyn huulille :)-Olisikin vapaapäiviä pian, sillä tapansa mukaan ihanainen parini oli laittanut mukaan roppakaupalla reseptejä..Gluteenittomaan leipään, sämpylöihin ja pullien täytteeksi.. ihanaa!

Ja ensimmäisen resepteistä ehdin töistä tullessani laittaa kohoamaan ja äsken se pääsi uuniin...Siellä valmistuu Hedelmäinen leipä.. Kuinka ollakkaan joulun jäljiltä kaapissa pyöri luumuja ja aprikooseja pussilliset -ja sinne ne taikinaan sujahtivat :)

Ja kuinka ehdin sen taikinan tehdä -parini oli ajatellut kaiken, paketissa oli nimittäin ilmapallot lapsille :)Sillä aikaa kun äiti lämmitti päivällisen ja laittoi leipätaikinan kohoamaan -ottivat Pikkuiset pallojen kanssa pienen liikuntapyrähdyksen olohuoneessa -kätevää :)

heartLämmin kiitos Laura, Sokerihiiren kotikolosta heart

On ollut ihana kierros ja olen tykännyt hirmuisen paljon lähettämistäsi paketeista -ja erityisesti niiden sisältämistä resepteistä :) Kiitos, olen jokaisen reseptisi leiponut -joulukuulta puuttuu vielä muutama postaus, mutta maisteltu on ja herkullisiksi todettu :) Erityiseksi alkukierroksen lemppariksi meille jäi päärynä-juustokakku :) -ja nyt tuo leipä tuolla uunissa tuoksuu hirmuisen hyvältä... sitä käy pienetkin siellä kokoajan kurkkimassa!

Kiitos, että erityisruokavaliomme eivät rajoittaneet reseptien mukaan laittoa -on ollut aivan ihania ja uusia makututtavuuksia :) Kaikestä saa pienillä muokkauksilla myös lapsille :)

...pitäisiköhän sittenkin lähteä seuraavallekin kierrokselle mukaan ;)...