n.400g possun ulkofilettä kuutioituna suupaloiksi

rypsiöljyä paistamiseen

sipuli

ripaukset mustapippuria, suolaa, persiljaa

vettä

 

Kuumenna paistokasari ja kevyesti kääntele lihan syyt umpeen öljyssä. Lisää pilkottu sipuli mausteet ja vettä sen verran että lihat melkein peittyvät. Alenna levyn lämpötila ja hauduta lihat miedolla lämmöllä kypsän mureiksi. Tällä välin tee valmiiksi kastikepohja, jonka voit lisätä kypsien lihojen päälle, sekoittaa ja tarkista sen jälkeen maku!

Kastikepohja:

2rkl öljyä

3rkl maissijauhoja

21/2dl vettä

ripaus suolaa ja pippuria

Sekoita öljy ja jauhot ja vesi, sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen hautua n. 20-30 min. Mausta. Lisää lihan joukkoon.

(Ruskeamman kastikkeen saa kun ruskistaa rasvassa jauhot ensin hiukan ja lisää vasta sitten hyvin sekoittaen jauhot)