n.400g possun ulkofilettä kuutioituna suupaloiksi
rypsiöljyä paistamiseen
sipuli
ripaukset mustapippuria, suolaa, persiljaa
vettä
Kuumenna paistokasari ja kevyesti kääntele lihan syyt umpeen öljyssä. Lisää pilkottu sipuli mausteet ja vettä sen verran että lihat melkein peittyvät. Alenna levyn lämpötila ja hauduta lihat miedolla lämmöllä kypsän mureiksi. Tällä välin tee valmiiksi kastikepohja, jonka voit lisätä kypsien lihojen päälle, sekoittaa ja tarkista sen jälkeen maku!
Kastikepohja:
2rkl öljyä
3rkl maissijauhoja
21/2dl vettä
ripaus suolaa ja pippuria
Sekoita öljy ja jauhot ja vesi, sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen hautua n. 20-30 min. Mausta. Lisää lihan joukkoon.
(Ruskeamman kastikkeen saa kun ruskistaa rasvassa jauhot ensin hiukan ja lisää vasta sitten hyvin sekoittaen jauhot)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.