Kesän yllärivieraiden varalta kaapista löytyy aina Vuohelan Suklaakakku-aines. Jos aikaa on 30min ja ruokarajoitteita kaikenlaisia, niin tämä sopii useimpii ruokavaliohin -ja maistuu myös niille, jotka voivat kaikkea syödä :)
1 paketti Vuohelan suklaakakkuajauhoseosta
1prk Santamaria kookoskermaa (2dl)
1tl psylliumia
1korkillinen omenaviinietikkaa
Laita uuni lämpiämään 175asteeseen. Sekoita psyllium kuiva-aineisiin ja sekoita kokoajan sekoittaen kookoskerma&omenaviinietikka joukkoon. Anna levätä minuutin-kaksi. Sekoita vielä tasaiseksi ja levitä 1/2 pellille leivinpaperin päälle.
Paista uunissa 12-15min. Anna jäähtyä ja tee päällinen.
2dl suklaa-tomusokeria
2rkl neitsyt-kookosöljyä
2-3rkl riisimaitoa
ripaus vaniljaa
(riisimaidon määrä riippuu kuinka löysää päällisestä haluat)
Sulata öljy, lisää 2rkl riisimaitoa. Kokoajan sekoittaen lisää kaakaotomusokeri -tarvittaessa lisää hiukan riisimaitoa. Tärkeää on, että täyte ei ole liian kankeaa -silloin se ei levity piirakan pinnalle tasaisesti.
Lopuksi ripottele kookoshiutaleita ja laita kylmään!
(kuva pohjasta -huokonen, hyvä rakenne ja kohoaa nätisti -eli omenaviinietikkaa kannattaa laittaa tuo korkillinen jos se ruokavalioon sopii!)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.