Maximuksen omatekemät ja omien toiveiden mukaan valmistetut omena-kanelimuffinit.
2dl Santamarian kookoskermaa
1korkillinen omenaviinietikkaa
1/4tl ksantaania
1/2tl psylliumia
1,5dl intiaanisokeria
1tl vaniljasokeria
1/2tl ruususuolaa
2tl ceylon kanelia
1tl kardemummaa
0,5dl kookosöljyä
1dl mantelirouhetta
1dl tapiocatärkkelystä
2,5dl hienoja riisijauhoja
1tl leivinjauhetta
2 kotimaista omenaa hienona raasteena
Sekoita kookoskerma, omenaviinietikka, ksantaani ja psyllum yhteen. Anna levätä hetki. Sekoita samalla kuivat aineet keskenään ja lisää ne nesteeseen. Lopuksi sekoita nopeasti joukkoon omenaraaste. Sekoita tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin.
Paista 200asteessa n.20min.
Anna levätä hetki ja nostele ritilälle jäähtymään.
Nämä on koristeltu sulatetulla riisimaitosuklaalla ja mantelirouheella.
Ja jos kaneli&kardemumma eivät sovi, ne voi jättää pois ja lisätä hiukan sokerin määrää.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.