IMG_2177-normal.jpg

Näitä rapsakoita suklaapaloja meillä tehtiin viikonloppuna. Tarkoitus on ollut suunnitella Maximuksen syntymäpäiviä ja yrittää saada uusia reseptejä hiukan vielä maistuvimmiksi. Ajatella, että reilun kolmen viikon päästä juhlitaan esikoululaisemme 6-v synttäreitä :)

Näistä ensimmäisen testierän tein puhdas-kaurahiutaleilla ja toisen tattari-quinoalla. Tässä kauraisen version resepti, tattari-quinoaversiossa täytyy vielä hiukan testata ja säätää..

4dl puhdaskaurahiutaleita

0,5dl kookoshiutaleita

1.5dl intiaanisokeria

150g sulatettua sinistä keijua (osa oli kookosöljyä)

 

Sekoita ainekset yhteen ja tee tasainen kerros leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

(pellillä tehden leviää liikaa.. eli reunallinen vuoka toimii paremmin)

Paista n. 20min 175asteisessa uunissa.

 

Päälle sulatin 100g Lindtin tummaa maidotonta&soijatonta suklaata ja suklaan sekaan sulatin 5 wienernougat-palaa.

(päälle kookoshiutaleita)

Jääkaapin jäljiltä palat ovat erittäin kovia, joten tasaisemmat palat saa leikattua kun on huoneenlämmössä hetken.

***

Lastemme versiota yritän tehdä vielä niin, että quinoa ei maistuisi liikaa läpi -riisihiutaleilla tämä ei onnistunut, nejäivät liian koviksi..