Pojan kiinteiden kokeilu alkoi 5.5kk:n iässä. Varoen ja yksitellen. Imetysdieetin pidin paikoillaan, jotta vain pojan ruokavaliossa oli muuttujia. Ruokapäiväkirja oli kokoajan käytössä ja melkoista rumbaa se oli kun aluksi ei mikään käynyt...

Samoihin aikoihin meillä alkoi symbioflor-kuuri Antioksidanttiklinikan ohjeilla. Suoliston bakteerikantaa muutettiin paremmaksi ja saatiin hiukan ohjeita muutenkin ihonhoitoon, ravintolisiin ym.

Meillä ensimmäisenä taisi sopia päärynä, riisi,ruusunmarja, lammas ja bataatti. Siis pitkän aikavälin kokeiluissa. Ja kun symbioflorkuuri oli loppusuoralla 9kk:n iässä alkoi kiinteitä tulla rotaatioon nopeammalla tahdilla. Yksivuotis-synttäreillä ruoka-aineita oli koossa 30 rotaatiossa (mukaan lukien mausteet ja öljyt). Eli hyvä tilanne. :)

Imetys päättyi 1v4kk kohdalla, jolloin siirryttiin vesi+kalkki+d3-vitamiini+vitkiv+eyeQ kalaöljy linjalle. Eli äidinmaidon erityisvalmistetta ei lähdetty edes hakemaan ja pakkaa sekoittamaan. Tämä oli lääkärin suosituksesta.

Ja vähitellen kokeiluja lisäämällä ollaan edetty eteenpäin. Isoja taukoja on ollut sairasteluiden ja allergiareaktioiden kohdalla, eli takapakkia on tullut runsaasti aina välillä. Jotenkin on aina kuitenkin päästy takaisin raiteille ja pikku-mies on kasvanut ihan hyvin -iloinen ja vilkas mies.

Ja nykyään normaalitilanteessa (ilman reaktioita) nukkuu jo täysiä öitä -eka täysi yö oli 1.5v kohdalla... Äidin ja isän pandansilmät alkoivat hiukan vaalentua tällöin ja tummenevat enää epäsopivien pahisten hypätessä ruokavalioon tai pöpöjen ilmaantuessa häiritsemään :)