Kesän yllärivieraiden varalta kaapista löytyy aina Vuohelan Suklaakakku-aines. Jos aikaa on 30min ja ruokarajoitteita kaikenlaisia, niin tämä sopii useimpii ruokavaliohin -ja maistuu myös niille, jotka voivat kaikkea syödä :)

SUKLAAPIIRAS-normal.jpg

1 paketti Vuohelan suklaakakkuajauhoseosta

1prk Santamaria kookoskermaa (2dl)

1tl psylliumia

1korkillinen omenaviinietikkaa

 

Laita uuni lämpiämään 175asteeseen. Sekoita psyllium kuiva-aineisiin ja sekoita kokoajan sekoittaen kookoskerma&omenaviinietikka joukkoon. Anna levätä minuutin-kaksi. Sekoita vielä tasaiseksi ja levitä 1/2 pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa 12-15min. Anna jäähtyä ja tee päällinen.

IMG_5487-normal.jpg

2dl suklaa-tomusokeria

2rkl neitsyt-kookosöljyä

2-3rkl riisimaitoa

ripaus vaniljaa

(riisimaidon määrä riippuu kuinka löysää päällisestä haluat)

Sulata öljy, lisää 2rkl riisimaitoa. Kokoajan sekoittaen lisää kaakaotomusokeri -tarvittaessa lisää hiukan riisimaitoa. Tärkeää on, että täyte ei ole liian kankeaa -silloin se ei levity piirakan pinnalle tasaisesti.

Lopuksi ripottele kookoshiutaleita ja laita kylmään!

IMG_5483-normal.jpg

(kuva pohjasta -huokonen, hyvä rakenne ja kohoaa nätisti -eli omenaviinietikkaa kannattaa laittaa tuo korkillinen jos se ruokavalioon sopii!)