Sly21 inventarissa tässä kuussa jauhot, joista Maximuksen keittiössä leivotaan..



Eniten käytetyt werzin riisijauhot ja hiutaleet säilytetään isoissa lasipurkeissa :)

Ja ensimmäisessä "luokkakuvassa" lasten jauhot



Vasemmalta ylhäältä; Virtasalmen täysriisijauho, quinoajauhot,risenta riisijauhot, luomu perunajauhot ja täys hirssijauhot
Vasemmalta alhaalta; mantelijauhot, amaranttijauhot, kookosjauhot, karkeat riisijauhot ja täysriisijuhot werziltä

Seuraavassa aikuisten jauhoja
(ja osa lasten sämpylöiden kuituisista lisistä
)


Vasen ylä; Semper grovmix, Hirvelän kaurakuitunen, Fibrex sokerijuurikaskuitu (lasten), polenta ja maizena maissi, pofiber perunakuitu (lasten)
Vasen alhaalla; Zizon Teff tumma ja vaalea, Hirvelän kauratalkkuna, Kaurajauho ja maissijauho

Seuraavassa jauhoseoksia ja tattarituotteita, jotka lapsilla kokeilussa -aikuisilla kokoaikaisesti :)
Lisäksi hätävarana kaapista löytyy nuo kolme jauhoseosta, joista taikoa nopeasti lapsille/aikuisille leipää/leivonnaista... Silloin ei tarvita kuin neste ja öljy lisäksi...



Vasen ylä; Semper finmix, Biofair-quinoa(lapsilla kokoaikaisestikin), Farina täysleipäjauhoseos, Farina suklaakakkuseos
Vasen alhaalla; Tattarirouhe, Tattarilese, tattarijauho ja Farinan piirakkapohjaseos

Seuraavana Jytte"perhe"

Ja kuvassa vain vaalea ja teff
-sininen eli tumma pussi on loppunut...

Kokonaan kuvista uupuu Virtasalmen vaalea jauhoseos ja tapiocatärkkelys-jauhot -molempia on metsästetty ja melkein paikallistettu...

-Eli melkoinen joukko jauhoja kaapista löytyy -mutta yhdistelemällä eri jauhokarkeuksia ja laatuja saa hyvää rakennetta gluteenittomaan leivonnaiseen...
Psylliumit, ksantaanit ja hapanainekset on sitten vielä erikseen... :)