n.30kpl
1tl psyllium
2dl tattarirouhetta
2dl porkkanaraastetta
5dl vettä
3rkl siirappia/hunajaa
1.5tl suolaa
3rkl öljyä
1ps kuivahiivaa
2dl tattarijauhoja
n.2.5-3dl virtasalmen vaaleaa leipäjauhoseosta
Laita psyllium, tattarirouhe ha porkkanaraaste astiaan ja kaada n.70asteinen vesi päälle. Anna seistä n.10min. Lisää suola, siirappi, öljy ja vähissä erissä sekoittaen jauhot, joihin on sekoitettu kuivahiiva. Vaivaa taikinaa koneella 5-10min. Taikina saa olla pehmeää. Jaa taikina silikonisiin muffinssivuokiin ja anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla n.20-30min. Paista uunissa 200asteessa 25-30min, kunnes pinta on saanut väriä ja irtoavat hyvin vuuastaan. Ylimääräiset kannattaa pakastaa heti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.