Lyyli kaipaa leipää, kun muutkin syövät. Nyt on rotaatiopäivälle le pain des fleurs merkkinen riisi-quinoanäkkäri ja riisikakut tietysti päivittäisessä käytössä. Riisisämpylät myös maistuvat. Nyt tehtiin maa-artisokan rotaatiopäivälle rieskoja:

1dl vettä

1dl soseutettua kasvista (lyylille maa-artisokkaa ja pojalle bataattia)

0,5dl leseitä (lyylille riisi ja pojalle tattari)

0,5dl karkeita riisijauhoja

0,5dl täysjyväriisijauhoja

0,5dl maissijauhoja

2rkl öljyä

(ripaus suolaa)

 

Sekoita ainekset ja taputtele pellille kämmenen kokoisia rieskoja. Paista 175asteessa 15-20min, kunnes saavat hiukan väriä ja irtoavat leivinpaperista hyvin. Laita lämpimät rieskat folion sisälle, jotta ne pysyvät pehmeinä :)