Riisipulla
3dl riisipuuroa (joko tähteeksi jäänyttä veteen tehtyä riisipuuroa, tai hiutaleista valmistettua suhteella 1.5dl riisihiutaleita ja 2.5dl vettä)
2dl vettä
1dl intiaanisokeria (tai hedelmäsokeria)
1.5ps kuivahiivaa
3dl riisijauhoja
1.5dl täysjyväriisijauhoja
1dl tapiocatärkkelystä
1dl öljyä (rypsi tai auringonkukkaöljy)
vajaa 1tl suolaa
ripaus kanelia ja kardemummaa
Valmiiseen riisipuuroon lisätään reilu40asteinen vesi,suola, mausteet sekä jauhot joihin kuivahiiva on sekoitettu. Vatkataan yleiskoneella tai sähkövatkaimella reilu 5min. Lisätään öljy ja vatkataan vielä hetken aikaa. Laitetaan päälle leivinliina ja annetaan taikinan nousta. Tällä välin uuni lämpiämään 225asteeseen. Kun taikina on noussut jaetaan se silikonisiin muffinivuokiin (tai jos käyttää teflonista niin kannattaa öljytä, jotta lähtevät irti). Taikinasta tulee 12kpl pullia. lopuksi painetaan pieni reikä pullan pintaan, lorautetaan sinne tippa öljyä ja hiukan sokeria "voisilmäksi". Paistetaan uunissa 20-25min.
Ilman kanelia tämä maistui hyvin pojallekin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.